28 Mayıs 2011 Cumartesi

"Adanada gasp iddiası haberi"

Adana'da gasp iddiası

Adana'da, evine gittiği kadının parasını ve cep telefonunu gasbettiği iddiasıyla tutuklanan uzman çavuşluktan malulen emekli zanlı hakkında, 15 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

Alınan bilgiye göre, 19 Mayıs'ta, Toros Mahallesi'nde bir evde Z.G'yi (23), tabancayla tehdit ederek 500 lirasını ve cep telefonunu gasbettiği iddiasıyla tutuklanan zanlı Hakan M. (34) hakkında cumhuriyet savcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında iddianame hazırlandı.

Adana 4. Ağır Ceza Mahkemesine gönderilen ve hakkında ''silahla yağma'' suçundan 10 ile 15 yıl arasında hapis cezası istenen uzman çavuşluktan malulen emekli zanlı ile ilgili iddianamede şu ifadelere yer verildi:

''Zanlı Hakan M, fuhuş yaptığı öne sürülen Z.G'yi telefonla arayarak kaldığı eve gitti. Zanlı, kapıyı açan Z.G'ye kendisini polis olarak tanıttı ve bir hafta süreyle istediklerini yapmasını istedi. Evde soyunmaya başlayan zanlı, polisi aramak isteyen Z.G'nin 500 lirasını ve cep telefonunu gasbederek kaçtı.''

Zanlının, suçlamayı kabul etmediği, birlikte olmak amacıyla gittiği Z.G'nin, fiyat konusunda anlaşamayınca kendisine iftira attığını öne sürdüğü belirtildi.

http://www.yurthaberler.com/adanada-gasp-iddiasi-936h.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder