27 Mayıs 2011 Cuma

"Nurdağlı Çiftçilere Yeni Hizmet Binasının Temeni attıldı haberi"

Nurdağlı Çiftçilere Yeni Hizmet Binasının Temeni attıldı
http://www.yurthaberler.com/nurdagili-ciftcilere-yeni-hizmet-binasinin-temeni-attildi-869h.htm

Nurdağlı Çiftçilere Yeni Hizmet Binasının Temeni attıldı

Nurdağılı Çiftçilere daha hizmet vermek amacıyla Nurdağı Ziraat Odası Başkanlığının Yeni Hizmet Binasının Temeni attıldı.



Nurdağı Ziraat Odası Başkanı Kemal Belpınar uzun uğraşlar sonrası zoru başardı.Nurdağlı çiftçilerin daha rahat bir nefes alacağı binan temelinin atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Nurdağı Meslek Yüksek okulu binasının yanı başında yapımına yapılacak olan binanın temel atma törenine İlçe Kaymakamı Abdülkadir OKAY,Garnizon Komutanı Osman Sayılı,Nurdağı belediye Başkanı Orhan Yılmaz Cumhurşyet Savcısı Mehmet Duran Yılmaz,Sakçagözü Beleidye Başkanı Hasan Dilek,Şatırhüyük belediye Başkanı Mehmet Torbaş,İlçe Tarım Müdürü Yakup Çevik İlçe Emniyet Müdürü Metin Cengiz ile birlikte Ziraat Odası yönetimi ile çok sayıda çiftçi katıldı.
Yeni Hizmet Binası üç katlı ve yaklaşık 510 m2 lik binanın yapımı jet hızı ile devam ediyor. Temel atma törenine konuşma yapan Ziraat Odası Başkanı Kemal Belpınar,"zruladığım hedefime varmaya doğru hızlı adımlarla gidiyorum.Her adımda Nurdağlı çiftçilerinin payı büyüktür.çiftçi yönetime bizde çiftçilerimize güveniyoruz. Kısa sürede tamamlanmasının planladığımız binada her türlü teknoloji ve konfor var olacatır.Kısa sürede Nurdağı Ziraat odası yönetimi Nurdağlı çiftçileri için her şeyin en güzelinin düşünüyor.bu bina bizim değil çiftçileirmizin evi olacaktır.Aynı zmanda temen atma törenine katılan Kaymakamımıza,Belediye başkanlarımıza,Başsavcımıza,

Emniyet müdürümüze,Garnizon komutanımıza ve tüm daire müdürlülerimize temel atma törenimize gösterdikleri ilgiden dolayı son şükranlarımı sunarım dedi.

Yurthaberler.com Özel


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder