27 Mayıs 2011 Cuma

"Erdoğan Bahçeliyi püskevitle vurdu haberi"

Erdoğan Bahçeliyi püskevitle vurdu
http://www.yurthaberler.com/erdogan-bahceliyi-puskevitle-vurdu-904h.htm

Erdoğan Bahçeli'yi püskevitle vurdu

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin Aydın mitinginde halka seslendi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan AK Parti'nin Aydın mitinginde halka seslendi. Konuşmasından satırbaşları:

-Burada Adnan Menderes’i Hasan Polatkan’ı Fatih Rüştü Zorlu’yu yad etmeden konuşmama başlayamam. Allah onlardan razı olsun mekânları cennet olsun. Menderes Yassıada’dayken en çok Aydın’ı özlemişti. Adnan Menderes’in Aydın’a dönmesine dahi izin vermediler. Ne yaptı Menderes? Suçu neydi? 14 Mayıs 1950’de Yeter söz milletindir diyerek iktidara geldi CHP’nin otoritesini sarstı. CHP ezanı Tanrı Uludur’a çevirdi, Menderes Allah’ı Ekber’e geri çevirdi. Menderes’in neden idam edildiğini söyleyeyim çünkü o statükoya karşı çıktı. CHP’ye karşı çıktı. Milleti böcek gibi gören CHP zihniyetine karşı çıktı.

-Bize sürekli Adnan Menderes’in akibetini hatırlatan CHP’ye sesleniyorum, bizi Yüce Divan’la tehdit eden MHP’ye sesleniyorum, biz tıpkı Menderes gibi bu yola beyaz gömleğimizi giyerek çıktık.

-Yassıadayı ustalık dönemimizde Yaslı Ada olmaktan çıkarıyoruz. İnşallah bu hafta içerisinde İstanbul’da yapacağımız bir projeyle Yassıada’nın Yaslı Ada olmaktan çıkarıyoruz.

-AK Parti bu tehditlerin hiçbirisine papuç bırakmamıştır. AK Parti çetelere asla müsaade etmemiştir. Biz demokrasi dedik. Tıpkı Menderes gibi ‘Yeter söz de karar da milletindir’ dedik.

-İşte şu anda 12 Haziran öncesinde AK Parti’nin hedef alınması bizim dik duruşumuzdandır. CHP’si MHP’si BDP’si kol kola girmiş AK Parti’ye karşı kenetlenmişlerdir. Dün bir ilçe başkanımın çocuğunu terör örgütü kaçırdı. Yüze aşkın büromuzu molotofladılar. BDP’nin yetkilileri televizyonda şunu söylüyorlar, şahsımla alakalı garip garip ifadeler. Ben diyorum ki siz demokrat mısınız, eğer demokratsanız terör örgütüne sığınmayın. Eğer halkımı susturacağınızı sanıyorsanız asla.

-Kastamonu’da konvoyumuza saldıranlar bir polisimizi şehit ettiler. Silopi’de de iki polisimizi şehit ettiler. Dün İstanbul’da ortalık yerde sivil halka yönelik saldırı yaptılar. Yaralı kardeşlerime Allah’tan şifalar diliyorum.

-Türkiye’de bir oyun oynanıyor. Bir tuzak kurulmak isteniyor. Kasetlerle siyaset şekillendirilmek isteniyor. Bir kez daha çetelere can suyu verilmek isteniyor.

-Dün akşam MHP’li grup bir yayın grubuna saldırıp cam çerçeve indirdiler. 150-200-300 kişilik bir grup. Bunların düşünceye tahammülü yok. Genlerine işlemiş. Genel başkanlarının haline görmüyor musunuz. Onu televizyonda izlettirmeyin. İzleyen psikolojik travma geçirir.

-CHP genel başkanı Hakkari’ye gitti. Orada BDP’lilerle kol kola miting yaptı. Şimdi BDP’liler işbirliğini itiraf ettiler. ‘Evet’ dediler. ‘Biz partililerimizi götürüp CHP’ye destek verdik’ dediler. Ben şunu merak ediyorum. MHP genel başkanı neden susuyor. Bir tane Türk bayrağının olmadığı miting hakkında neden susuyor. CHP lideri özerklik çıkışı yaptı. AK Parti’ye kaplan kesilen Bahçeli neden CHP’ye kuzu kesiliyor? Bunlar milletin emrinde değiller. Bunlar hep birlikte Silivri’ye tünel kazma gayretindeler.

-Ben diyorum ki birinci parti olamazsak istifa edeceğim, siz var mısınız dedim. Onlar buna cevap veremediler. Sayın Bahçeli sen birinci parti olamazsan çekilmeye var mısınız? Kılıçdaroğlu kıvraktır biliyorsunuz çok zeki ya dedi ki kimin oyu azalırsa o çekildi. Hala iktidara talip değilsin. Demek bunun iktidar olmak gibi bir derdi yok.

-Sayın Bahçeli çocukların püskevit istediklerini söylüyor. Ne püskeviti. Biz doğuya gittiğimizde çocuklar bana 'Başbakan amca bize bilgisayar alsana' diyorlar. Hatta daha da ilerisi 'Lap top alsana' diyorlar. Biz şimdi daha da ileriye taşıyoruz akıllı tahtaya geçip akıllıkitap dağıtacağız. Püskevit yerine bunu veriyoruz. ( Akıllı kitabı göstererek)

ROTAHABER

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder