24 Haziran 2011 Cuma

"Alex de Souza out Forlan in haberi"

Alex de Souza out Forlan in
http://www.yurthaberler.com/alex-de-souza-out-forlan-in-1710h.htm

Alex de Souza 'out' Forlan 'in'

Futbolda transferde büyük hareketlilik yaşanırken, Türkiye'de en çok konuşulan yabancı oyuncu Uruguaylı Diego Forlan oldu.

Medya Takip Ajansı Interpress'in araştırmasına göre, geçen sezonun ikinci yarısının başlamasıyla birlikte spor sayfalarında bugüne kadar transfer haberlerinde en çok ismi geçen yabancı futbolcunun İspanya'nın Atletico Madrid takımında forma giyen golcü oyuncu Forlan olduğu belirlendi.

Adı ilk olarak mart ayı başında Beşiktaş ile anılmaya başlayan, ilerleyen günlerde Galatasaray'ın transfer listesine giren Uruguaylı futbolcu, ulusal, bölgesel ve yerel iki bine yakın gazete ile dergiyi kapsayan incelemede, hakkında toplam bin 658 haberle listenin ilk sırasında yer aldı.

Araştırma sonucunda listede, şubat ayında ismi Galatasaray ile birlikte geçmeye başlayan Chelsea'nin golcü futbolcusu Didier Drogba, yayımlanan bin 227 transfer haberiyle ikinci sırada yer alırken, Galatasaray'ın son dönemde almak için uğraş verdiği Antonio Reyes ise 708 habere konu oldu.

İncelemede, Real Madrid'de oynayan Lassana Diarra 269, Brezilyalı forvet Luis Fabiano 257, Fransız oyuncu Mohamed Sissoko 195, Atletico Madrid'in golcü futbolcusu Diego Costa 172 ve Malili golcü oyuncu Frederic Kanoute, 151 haberle gündeme geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder