28 Haziran 2011 Salı

"F.Bahçelilere şeyhten müjdeli haber! haberi"

F.Bahçelilere şeyhten müjdeli haber!
http://www.yurthaberler.com/f.bahcelilere-seyhten-mujdeli-haber-1763h.htm

F.Bahçelilere şeyhten müjdeli haber!

Sarı laciverli taraftarları sevindirecek haber Şeyh El Maktum'dan geldi..

İspanyol kulübünün Sportif Direktörü Munoz, 'Daniel'i kesinlikle transfer etmek istiyoruz. Transferini mümkün kılmak için değişik formülleri kullanacağız' dedi

F.Bahçe'yi Daniel Güiza sorunundan Şeyh El Maktum kurtaracak. Şeyh'in sahibi olduğu Royal Emirates Group of Companies, geçen nisan ayında Getafe'yi satın aldı. İspanyol kulübünün para sorunu kalmadı ve ismini Getafe Team Dubai olarak değiştirdi. Sıra transfere geldi.

Getafe'nin golcü transferindeki ilk hedefi F.Bahçe'den Daniel Güiza. Geçen sezon parası olmadığı için F.Bahçeli golcüyü alamayan İspanyollar, bu kez 6-7 milyon euro arasında bonservis bedeli ödeyebilecek güce ulaştı. Getafe'nin Sportif Direktörü Toni Munoz da Daniel Güiza'yı transfer edecekleri haberini doğruladı.

3 YIL ÖNCE FİYATI 14 MİLYONDU

Munoz, Radyospor'a verdiği demeçte, 'Daniel, kesinlikle transfer etmek istediğimiz bir oyuncu. Onu buraya getirmek için çalışıyoruz. Transferini mümkün kılmak için değişik formülleri kullanacağız; ama şu anda size Daniel'i 'kesin olarak transfer edeceğiz' diyemem' diye konuştu. F.Bahçe, Güiza'yı 2008'de 14 milyon euroya transfer etmişti.

Misyonumu tamamladım

Güiza, avukatının bu hafta içinde F.Bahçe yönetimi ile görüşeceğini açıkladı.

İspanyol futbolcu, 'İspanya'yı çok özledim ve geri dönmek için her türlü fedakarlığı yapacağım. Türkiye'deki misyonumu tamamladığımı düşünüyorum' dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder