27 Haziran 2011 Pazartesi

"Ali Dürüstten Drogba açıklaması! haberi"

Ali Dürüstten Drogba açıklaması!
http://www.yurthaberler.com/ali-durustten-drogba-aciklamasi-1741h.htm

Ali Dürüst'ten Drogba açıklaması!

Galatasaray İkinci Başkanı Ali Dürüst, Drogba transferi ile ilgili net konuştu.

Galatasaray'da ikinci başkan Ali Dürüst, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

İşte Dürüst'ün açıklamaları:
-Bülent Tulun, kulübümüzde çalışan bir profesyonel, geçmişte kulübümüze faydaları olmuştur, yine faydası olacaktır. Sezon açılmıştır, artık hepimiz Seyrantepe'ye çalışıyoruz.
-Ben daha sık gelerek koordinasyonu sağlamaya çalışacağım. Florya, teknik kadromuzunu bulunduğu bir yerdir. Bülent Tulunözellikle dış ilişkiler konusunda bize yardımcı olacaktır. Bu konuda hiçbir problem yok.
-Fatih Terim'in imza atmadığını siz söylüyorsunuz, imzasını atmıştır. Öyle bir problem yok. Önümüzdeki hafta Fatih Hocamız basın toplantısı düzenleyip merak edilen soruları cevaplayacaktır.
-Transfer dönemi Eylül ayına kadar sürüyor. Dünyaca ünlü hocamız yeniden bizlerle birlikte, transferde önemli işlere imza attık. Acelemiz var, telaşımız yok. Kaleci ve diğer transferleri yapacağız kimse merak etmesin.
-Kulüpleriyle mukavelesi bulunan oyuncular için önce kulüpleriyle anlaşmak lazım, biz bunun için Atletico Madrid ile görüştük. Ujfalusi'yi kadromuza kattık, Forlan ve Reyes için de görüşmelerimiz devam ediyor ama bu oyuncular olmazsa olmazımız değil.
-Drogba alternatiflerimiz arasında yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder