23 Haziran 2011 Perşembe

"Sarayda kavga çıktı! haberi"

Sarayda kavga çıktı!
http://www.yurthaberler.com/sarayda-kavga-cikti-1670h.htm

Saray'da kavga çıktı!

Galatasaray'da İkinci Başkan Ali Dürüst ile sportif koordinatör Bülent Tulun birbirine girdi.

Dürüst, direktiflerini dinlemeyen Tulun’u sert bir üslupla uyardı. Öyle ki kulüp binası ikilinin sesleriyle çınladı!..

Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray’da istenen transferlerin bir türlü yapılamaması sinirlerin de gerilmesine neden oldu.

İkinci Başkan Ali Dürüst ile sportif koordinatör Bülent Tulun arasında şiddetli tartışmaların yaşandığı ortaya çıktı. Dürüst, bundan yaklaşık 10 gün önce Bülent Tulun’a direktif vererek, bir oyuncuyla sözleşme yapılmadan hiçbir şekilde kamuoyuna açıklama yapma. Yoksa zorda kalırız” dedi.

Dürüst, daha sonra da Ujfalusi konusunda “Medya önünde imza attırma. Eğer Reyes ve Forlan’ın transferini de bitirebilirsek, üçüne birden taraftarların önünde görkemli bir imza töreni yaparız” ifadelerini kullandı. Ancak Tulun, Ujfalusi için çekilen resimleri kulübün internet sitesinden yayınlattı.

‘HER ŞEYİN TERSİNİ YAPIYORSUN’

Ali Dürüst, Ujfalusi resimlerinin medyaya yayılmasının üzerine bu kez Bülent Tulun’a sert çıkarak “Bu ne rezalet? Ben ne söylersem tersini yapmışsın. Kulübün menfaatlerini hiç düşünmüyormusun? Ne yapmaya çalışıyorsun böyle?” diye çıkıştı.

Tulun’un da Dürüst’e sert bir şekilde karşılık vermesi üzerine ikili arasındaki ipler bir anda koptu.

Mecidiyeköy’deki kulüp binasında yaşanan bu tartışma öylesine ateşliydi ki diğer odalarda çalışan görevliler koridorlara kadar çıktı. Dürüst, Tulun’un bir daha Florya’ya girmesini bile istemedi ancak Tulun dün yine tesislerdeydi.

Şimdi ikili birbiriyle ne konuşuyor, ne de bilgi paylaşıyor. Bu da kritik transfer sürecinde Cimbom’a zarar veriyor.

'TULUN İLE ÇALIŞMAM'

İkinci Başkan Ali Dürüst’ün, Bülent Tulun’un kendisine karşı sarfettiği sözler nedeniyle son derece sinirlendiği ve bundan sonra onunla birlikte çalışmayı kesinlikle istemediği öğrenildi.

Önceki gün Başkan Ünal Aysal, teknik direktör Fatih Terim ve Ali Dürüst’ün sürpriz toplantısında Dürüst’ün bu konuyu ilk kez başkana resmen ilettiği belirtildi. Dürüst’ün Aysal’a açık açık “Ben bundan sonra Bülent Tulun ile çalışmak istemiyorum” ifadelerini kullandığı kaydedildi.

Konuyu yönetim kuruluna da taşıyacak olan Dürüst, Tulun ile yola devam etmek istemediğini tekrarlayacak. Bu istek kabul olmazsa kulüpte beklenmeyen gelişmeler yaşanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder