24 Haziran 2011 Cuma

"Mete Düren: Fenerden iyisini yapacağız haberi"

Mete Düren: Fenerden iyisini yapacağız
http://www.yurthaberler.com/mete-duren-fenerden-iyisini-yapacagiz-1698h.htm

Mete Düren: Fener'den iyisini yapacağız

Beşiktaş Basın Sözcüsü Mete Düren, F.Bahçe'nin tesislerinden daha iyisini yapacaklarını söyled
Mete Düren, ''Fenerbahçe, Topuk Yaylası'nda bir tesis yapabilir, biz onlardan daha güzel bir tesis yaparak bu yarışın sürekli hızlanmasını ve çıtanın sürekli yükselmesini arzuluyoruz'' dedi.
Tesis yeri bakmak için Bolu Valisi İbrahim Özçimen'in daveti üzerine Bolu'ya gelen Mete Düren, Aladağ Yaylası'nda bulunan ve Abant Gölü'nün yedi katı büyüklüğünde olan Seben Taşlı Yayla Göleti bölgesinde incelemelerde bulundu.
İncelemelerin ardından Düren, Boluspor Kulübü'nü ziyaret etti.
Düren'i Bolu Valisi İbrahim Özçimen, Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı, ve Boluspor yönetimi karşıladı.
İnceleme yaptığı Seben Taşlı Yayla Göleti'nin bulunduğu alanın çok güzel olduğunu belirten Düren, ''Değişik yerler gördük. Gördüğümüz yerlerin her biri birbirinden güzel.
İncelememizde bölgede bir alan konusunda yoğunlaştık. O bölge hem tesisleşme hem futbol sahaları hem futbol dışı branşların yararlanabilmesi ve özellikle de Türkiye'nin popüler sporları arasında hızla yükselen golf sporu açısından çok uygun olduğunu düşündüğümüz bir bölge.
İnşallah bu projeyi hızla hayata geçirerek hem Bolu'ya hem Beşiktaş'a hem de Türk sporuna katkısı olması için hepimiz elimizden geleni yapacağız'' diye konuştu.
Yer konusunda Başkan Yıldırım Demirören ile görüştüğünü belirten Düren, Demirören'in en kısa süre içerisinde Bolu'ya gelerek yerinde görme arzusu içinde olduğunu, yönetim kurulunun da bu güzelliği yerinde görmelerini kendisinin de arzuladığını ifade etti.
Düren, şöyle konuştu:
''Bolu açısından bence bu noktada şu anda gördüğüm yerler benzerlerinden çok farklı lokalizasyondu. Çok daha cazip bir yer.
Büyük kulüpler Türkiye'nin değişik yerlerinde kamp tesisi oluşturmak için bir çaba içerisindeler. Fenerbahçe bir adım atmıştır. Bizim hedefimiz onların daha ilerisine geçmek. Dolayısıyla bizden sonra gelecek olanlara da bir örnek oluşturmak açısından bu çabayı gösteriyoruz.
Her kulüp bir diğerinden daha güzelini yaparsa Türk iyi sporu daha ilerler. Bir kulüp çok güzel stat yapabilir, onun rakibi ondan daha güzel bir stat yapmak zorunda.
Fenerbahçe, Topuk Yaylasında bir tesis yapabilir, biz onlardan daha güzel bir tesis yaparak bu yarışın sürekli hızlanmasını ve çıtanın sürekli yükselmesini arzuluyoruz.''
Genç oyuncuların kiraya verilmesi konusunda ise Düren, ''Böyle bir teklif olursa Boluspor teknik heyetinden Beşiktaş paf takımından, A2 takımından oyuncu talebi yönünde tabi ki teknik heyetimizle oturur değerlendiririz ve karar veririz. Bu konuda bundan sonra Beşiktaş ile Bolu Vilayeti ve dolayısı ile Boluspor arasında çok daha kuvvetli bir bağ oluşacağı da kesin'' dedi.
Özçimen ise Beşiktaş için ciddi bir çalışma yapıldığını belirterek, ''Onlar da bizim gördüklerimizi gördüler. Demek ki mübalağa yapmıyormuşuz. Biz bu görüşmenin daha da devam edeceğini düşünüyoruz. Kulüplerimizin kıt kaynaklarını dışarılarda harcamalarına gönlümüz razı değildi. Bunun içinde gelecek çok daha güzel olacak. Gelişmeler iyi ve olumlu yönde'' dedi.
Boluspor Kulüp Başkanı Necip Çarıkçı da amacın Bolu ekonomisinin gelişmesi olduğunu ifade ederek, ''Bu anlamda yapılacak her türlü yatırım Bolu'ya katkı sağlayacaktır. Bu proje Boluspor ve Bolu'ya çok fayda sağlayacaktır. Bu projenin hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder